Предложенията в Концепцията за интеграция на ромския етнос  на лидера

...
Предложенията в Концепцията за интеграция на ромския етнос  на лидера
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Концепцията за интеграция на ромите засяга и бедните българи

Предложенията в Концепцията за интеграция на ромския етнос  на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов нарушават Конституцията. 
 Каракачанов предлага трудова тегоба и безвъзмездни аборти за ромите  Каракачанов: На арогантната беззаконност на босове в циганските махали ще бъде комплициран край
Това съобщи някогашният народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев, по прякор Бат Сали, по бТВ. В концепцията на никое място няма лишаване на права на български жители, опонира Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация. По думите му в документа има оферти " по какъв начин да бъде направено по този начин, че жителите, които не съблюдават законите и нормите в България, да ги съблюдават ”, акцентира организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Когато видиш, че тези хора получават обществени помощи, а живеят в големи покои, карат скъпи коли, а се водят сякаш безработни и без приходи, естествено, че тези хора не са обществено слаби и няма по какъв начин да получават помощи. Не може да живееш като цар и да получаваш обществени помощи ”, акцентира Юлиан Ангелов. „ Всички такива като вас господин Методиев години наред държат тези гета изолирани и се възползват от тяхната беднотия, с цел да ги манипулират по време на избори. В самата общественост има хора, които мачкат това население. Ние желаеме да ги извадим от гетото, да учат, да работят ”, обърна се той към някогашния народен представител от Движение за права и свободи. 

„ Такива като водача на Вътрешна македонска революционна организация по този начин манипулират нашите хора, по тази причина са сложени в тези гета. Ние не желаеме да живеем в тези гета. Разходете се с вашия водач в ромските гета, вие се разхождате, естествено, преди избори ”, отговори му Методиев. Ангелов обаче беше безапелационен, че това е неистина.

Една от противоречивите точки в концепцията е обвързвана с раждаемостта. Тя планува при дами с над 2 деца да се отстрани статутът самотна майка, а при дами, които са оставили за развъждане в дом повече от 2 деца, да се предложат безвъзмездни ограничения, които да лимитират опцията за следващи нежелани бременности.

Това не касае единствено ромите. Тук става въпрос и за небогати българи, акцентира Юлиан Ангелов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР